Voor wie

GEZONDE LEEFSTIJL-COACHING OP MAAT-BEWUSTWORDING-SPECIALISATIE VOEDING & KIND

Als gewichtsconsulent begeleid ik volwassen en kinderen met over- en ondergewicht

Volwassenen

Ik begeleid volwassenen met over- en ondergewicht.

Tijdens mijn consulten zal er aandacht besteed worden aan bewustwording van gezonde voeding en een gezond lichaam. Naast een verantwoord dagelijks voedingspatroon, wordt ook de voeding besproken bij speciale gelegenheden. Ik leer recepten “vertalen”. Lekker eten op verantwoordde wijze! Hierbij hanteer ik de richtlijnen van het Voedingscentrum. Ook het belang van beweging neem ik mee in de consulten, wat aan de hand van beweegprogramma’s besproken zal worden.
Aan de hand van deze adviezen, tools en bewustwordingstechnieken coach ik u naar een gezond en evenwichtig gewicht. Na het intake-gesprek volgt er een voedingsanalyse. De vervolgconsulten zijn gericht op advies op maat. Leefgewoontes, leefomstandigheden, voedingsvoorkeuren, zullen worden meegenomen in het advies, zodat de klemtoon gelegd wordt op bewustwording en mentaliteitsverandering. Dus bent u op zoek naar een stabiele, evenwichtige en gezonde levensstijl? Daar kan ik u mee helpen!

Kinderen

Jong geleerd oud gedaan!!

Overgewicht bij kinderen en de jeugd, ten gevolge van verkeerde voeding en weinig beweging, vormt vandaag de dag een maatschappelijk probleem. Zo kan overgewicht op jonge leeftijd leiden tot vele lichamelijke en mentale klachten. Diabetes type II, bijvoorbeeld, is niet langer alleen de zorg van ouderen, maar ook kinderen worden er tegenwoordig mee belast. Bij mentale klachten kunt u denken grote emotionele problemen, vicieuze cirkels en problemen op dit gebied in de puberteit of op oudere leeftijd. In dit verhaal moeten we de rol van ondergewicht ook zeker niet vergeten. Als ouder en maatschappij moeten wij deze problemen voor later niet willen en ze proberen te voorkomen.
Door mijn eigen ervaring uit mijn kinderjaren en pubertijd met over- en ondergewicht herken ik de problemen waarmee kinderen worstelen en voel ik de emoties, waarmee ik doelgericht aan de slag kan. Tevens ben ik mij door deze ervaring ervan bewust dat ook op kinderleeftijd bewustwording van goede voeding en voldoende beweging de basis vormt voor .
Geen ouder wenst isolement en lichamelijke beperkingen door over- of ondergewicht voor zijn/haar kind.
Door het bewandelen van deze professionele weg kan ik uw kind helpen de juiste keuzes te maken wat betreft voeding en beweging en om het geluk in hem-/haarzelf te vinden!

Zwangere vrouwen

Gezond en fit tijdens en na de zwangerschap

Volwaardige maaltijden en een gezonde leefstijl is voor iedereen belangrijk; ook voor vrouwen en hun partner met een kinderwens en vrouwen die n verwachting zijn. Om gewichtsproblemen tijdens of na de zwangerschap te voorkomen en te werken aan vitaliteit, is bewustwording van gezonde voeding en verantwoorde beweging van essentieel belang. Samen zullen we ernaar streven om gezond de zwangerschap door te komen en na de bevalling het gewicht snel weer op peil te krijgen. En dat zonder diëten! We zullen ons bezig houden met lekkere en gezonde voeding, verantwoord bewegen, energie opbouw en het waarborgen van kwalitatief goede borstvoeding.
Kennis van gezonde voeding en een stabiel gezond gewicht werkt tevens preventief in de ontwikkeling van een gezond gewicht bij uw pasgeboren kind. Door persoonlijk advies, coaching op maat en het bieden van handvatten komt uw gewicht weer in evenwicht en wordt een voorspoedig herstel na de bevalling bevorderd.

Maak een afspraak
voor een kennismakingsgesprek

E-mailAdres
Bel Me
0610753559
Bezoekadres

Bosbesstraat 62
2564 PB Den Haag