Missie & Visie

GEZONDE LEEFSTIJL-COACHING OP MAAT-BEWUSTWORDING-SPECIALISATIE VOEDING & KIND

Missie

Cliënten persoonlijk begeleiden/coachen, uitgaande van gezonde voeding volgens de richtlijnen van de Wereld Gezondheidsorganisatie. Deze richtlijnen worden aangehouden in combinatie met voldoende beweging.
Tevens bekijk ik met u uw persoonlijke valkuilen die het lichaamsgewicht uit balans brengen en probeer ik te werken aan een persoonlijke blijvende oplossing.

Visie

Bewustwording van gezonde (basis)voeding, aangepast aan de persoonlijke leefomstandigheden en de daarbij behorende lichaamsbeweging, levert gezond en evenwichtig gewicht op.

BGN

Als gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit geeft de cliënten de garantie dat de leden van de BGN moeten voldoen aan strikte kwaliteitseisen. Een regelmatige bij-en nascholing is hier onderdeel van. De BGN is in 2005 opgericht als belangenbehartiger van gewichtsconsulenten. Zij bieden gezonde mensen met een gewichtsprobleem een oplossing voor het beheersen en onder controle houden van het gewicht en de gezondheid. De BGN werkt samen met verschillende belangenverenigingen en volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum.
De kosten van de consulten worden door de (meeste) zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed bij een aanvullende verzekering.
Meer informatie over de BGN kunt u vinden op www.gewichtsconsulenten.nl

Maak een afspraak
voor een kennismakingsgesprek

E-mailAdres
info@gie-denhaag.nl
Bel Me
0610753559
Bezoekadres
Bosbesstraat 62
2564 PB Den Haag