Over mij

GEZONDE LEEfstIJL-COACHING OP MAAT-BEWUSTWORDING-SPECIALISATIE VOEDING & KIND

Over Mij

Mijn naam is Eline Le Mair, gediplomeerd gewichtsconsulent, specialisatie Voeding en Kind.

Voeding heeft altijd mijn grote interesse gehad, zowel de praktische kant (koken) als het vak Voedingsleer, dat een grote plaats innam tijdens mijn studie Facilitair Management.
Een hobby is om heerlijke recepten te bereiden, maar daar een verantwoorde variant voor te bedenken. Dit neem ik ook mee in mijn begeleiding van cliënten. Deze hobby is ook terug te vinden in de kinderkooklessen en de workshop ‘menu make-over’ die ik vanuit mijn praktijk organiseer. Naast deze hobby houd ik van lezen, yoga, fietsen en wandelen.
Nu we leven in een tijd waar velen wat los raken van de basisvoeding door het enorme aanbod van producten en er vaak sprake is van een verminderde lichaamsbeweging, is overgewicht het gevolg. Hierdoor groeide mijn interesse om gezonde volwassenen en kinderen met over- en ondergewicht te begeleiden naar een gezond en evenwichtig gewicht, zonder (power) diëten, maar door bewustwording van gezonde voeding en een gezonde levensstijl.
Gezien deze interesse ben ik de opleiding Gewichtsconsulent met de specialisatie “Begeleiden van kinderen” gaan volgen, die ik succesvol heb afgerond. Naast gediplomeerd gewichtsconsulente ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van onder- en overgewicht.

Maak een afspraak
voor een kennismakingsgesprek

E-mail
Vul contactformulier in
Bel Me
0610753559
Bezoekadres
Bosbesstraat 62
2564 PB Den Haag